Nyheter

Fat däck eller Fat Bike fördelar – Shengmilo e-cyklar!

Fett däck

Fettdäck cyklar blir mer och mer populära, och det händer av en mycket god anledning. Cykelentusiasten kan nu cykla på svåra terräng, där det var nästan omöjligt att åka på många decennier. Shengmilo ™ E-cyklar med fettdäck är bekväma att åka på snö, lera, sand (stränder) och många andra terräng. Kanske är utseendet inte det viktigaste, men låt oss vara ärliga; fettdäckcyklar ser bättre ut än vanliga däckcyklar. Så de ser bättre ut, åker bättre - borde inte vara någon ytterligare fråga om varför de blir så populära, eller hur? En annan fördel med fettdäck från Shengmilo ™ är priset, eftersom det är lika med eller lika med det vanliga däcket. Vi gjorde det för att se till att våra kunder bara får den bästa upplevelsen!

Aat-cykel (även kallad en fettcykel, fett däck, fettdäckcykel eller snöcykel) är en terrängcykel med överdimensionerade däck, vanligtvis 3.8 tum (97 mm) eller större och fälgar 2.16 tum (55 mm) eller bredare, utformade för lågt marktryck för att möjliggöra körning på mjuka , instabil terräng, såsom snö, sand, myrar och lera. [1] Fatbikes är byggda runt ramar med breda gafflar och stag för att rymma de breda fälgar som krävs för att passa dessa däck. De breda däcken kan användas med uppblåsningstryck så låga som 340 hPa; 0.34 bar (5 psi) för att möjliggöra en smidig körning över grova hinder. Betyget 550–690 hPa; 0.55–0.69 bar (8-10 psi) är lämplig för de flesta åkare. [2] Fatbikes uppfanns för användning i snö och sand, [1] men kan passera olika terrängtyper inklusive snö, sand, öken, myrar, lera, trottoar eller traditionella mountainbike spår. [3] Sporten kallas ibland fettcykling eller fettdäckcykling.
Källa: wiki

Shimano-växel Advanced shifter

Shimano-växlare för Shengmilo ™

Shimano Advanced Shifter är en av de bästa på marknaden så det diskuterades inte mycket inom vårt Shengmilo ™ -team. Beslutet var logiskt, vi använde Shimano-växlar för alla våra elektriska cykelmodeller. Shimano erbjuder snabbare och smidigare växling utan mycket behov av underhåll och rengöring. Det är känt som ett långvarigt och mycket hållbart varumärke. Med rätt vård kommer det att fungera så bra som nytt även efter många år till och med årtionden av daglig användning.

Shimano, Inc. (株式会社 シ マ ノ, Kabushiki-gaisha Shimano) är en japansk multinationell tillverkare av cykelkomponenter, fiskeutrustning och roddutrustning. Det producerade golfvaror till 2005 och snowboardutrustning fram till 2008. Huvudkontoret ligger i Sakai, Japan, och företaget har 32 dotterbolag och 11 dotterbolag som inte är konsoliderade. Shimanos primära tillverkningsanläggningar finns i Kunshan, Kina; Malaysia; och Singapore.

2017 omsatte Shimano 3.2 miljarder US-dollar, 38% i Europa, 35% i Asien och 11% i Nordamerika. Cykelkomponenter representerade 80%, fiskeredskap 19% och andra produkter 0.1%. Företaget är börsnoterat med 93 miljoner utestående aktier.
Källa: wiki

Shengmilo högkvalitativ elcykel kan ta många år!

Shengmilo ™ elcyklar av hög kvalitet

Shengmilo ™ hög kvalitet elektriska cyklar gjordes med många marknadsöverväganden. Vi försökte utveckla och använda endast de bästa materialen, de bästa tillgängliga delarna och inkludera de bästa funktionerna, vad våra kunder och användare begärde. Cyklar testas kraftigt och många modifieringar och förändringar införs innan vi är redo att introducera nya modeller till världen. Det är därför våra e-cykelrecensioner alltid är höga och vår feedback är mestadels mycket positiv. 

Läs mer

Shengmilo MX21 videointroduktion!

Shengmilo ™ MX21-popularitet har skjutit i höjden under de senaste korta veckorna! Om du undrar varför du helt enkelt kan titta på videointroduktionen. MX21 är en hopfällbar, slitstark elektrisk cykel med starka fjädringsdämpare fram och bak och en kraftfull motor.

Läs mer

Scrolla till toppen
fel: Innehållet skyddas !!