Nyheter

Shengmilo högkvalitativ elcykel kan ta många år!

Shengmilo ™ elcyklar av hög kvalitet

Shengmilo ™ hög kvalitet elektriska cyklar gjordes med många marknadsöverväganden. Vi försökte utveckla och använda endast de bästa materialen, de bästa tillgängliga delarna och inkludera de bästa funktionerna, vad våra kunder och användare begärde. Cyklar testas kraftigt och många modifieringar och förändringar införs innan vi är redo att introducera nya modeller till världen. Det är därför våra e-cykelrecensioner alltid är höga och vår feedback är mestadels mycket positiv. 

Det finns många elcyklar på marknaden så ibland kan det vara svårt att fatta beslut om vad man ska köpa. Tack och lov är det få märken som Shengmilo ™ som sticker ut med sina avancerade funktioner och mycket hög kvalitet! Shengmilo ™ -cyklar är gjorda för att hålla och hålla överträffa dina förväntningar!

Shengmilo ™ känns igen för vår höga kvalitet, men också några andra exklusiva funktioner. De flesta av våra modeller har feta däck, vilket gör enheten mycket bekvämare och utseendet mycket mer avancerat. När det gäller däcket är vår fördel också maghjul som erbjuder en futuristisk syn och ger också bättre hållbarhet, eftersom maghjulet inte kan böja eller skada lika lätt. 

Är du någon som vill ha hastighet, acceleration och vridmoment? Kolla inte vidare. Shengmilo ™ såg till att du kan få precis vad du vill. Uppgraderade borstlösa motorer upp till 1000W är gjorda för att göra din resa bättre och göra dig glad.

6 kommentarer on Shengmilo högkvalitativ elcykel kan ta många år!

 1. Mesut säger:

  Guten Tag kann man bei ihnen Ersatzteile bestellen falls der Motor von mx01 kaputt gehen sollte?

  1. shengmilo säger:

   Kära Mesut,
   ja, om du köper direkt från vår webbplats kommer alla reservdelar och fullständigt stöd att ges till dig.
   Med vänlig hälsning, Shengmilo

 2. vikentrigger säger:

  Endast hur får jag den motor med hjälp av motor att fungera

 3. Luis säger:

  Vilken modell MX20 och MX21 de 500w är en homologadas normal EPAC (elektroniskt effektassisterade cykler) för Europa och España?

  En su caso, requerirán matriculación como ciclomotor y seguro obligatorio? Vill du ha ett certifikat för homologación europeo? Gracias.

  1. Luis säger:

   Viktigt att ladda ner certifikat för homologación europeo.

  2. shengmilo säger:

   Kära Luis,

   Goda nyheter, Shengmilo elektrisk cykel har klarat EU EN15194 certifiering.
   Den kan nu normalt användas på de flesta vägar.

   Bästa beaktande
   shengmilo

Kommentera uppropet

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Scrolla till toppen
fel: Innehållet skyddas !!