Nyheter

Shimano-växel Advanced shifter

Shimano-växlare för Shengmilo ™

Shimano Advanced Shifter är en av de bästa på marknaden så det diskuterades inte mycket inom vårt Shengmilo ™ -team. Beslutet var logiskt, vi använde Shimano-växlar för alla våra elektriska cykelmodeller. Shimano erbjuder snabbare och smidigare växling utan mycket behov av underhåll och rengöring. Det är känt som ett långvarigt och mycket hållbart varumärke. Med rätt vård kommer det att fungera så bra som nytt även efter många år till och med årtionden av daglig användning.

Shimano, Inc. (株式会社 シ マ ノ, Kabushiki-gaisha Shimano) är en japansk multinationell tillverkare av cykelkomponenter, fiskeutrustning och roddutrustning. Det producerade golfvaror till 2005 och snowboardutrustning fram till 2008. Huvudkontoret ligger i Sakai, Japan, och företaget har 32 dotterbolag och 11 dotterbolag som inte är konsoliderade. Shimanos primära tillverkningsanläggningar finns i Kunshan, Kina; Malaysia; och Singapore.

2017 omsatte Shimano 3.2 miljarder US-dollar, 38% i Europa, 35% i Asien och 11% i Nordamerika. Cykelkomponenter representerade 80%, fiskeredskap 19% och andra produkter 0.1%. Företaget är börsnoterat med 93 miljoner utestående aktier.
Källa: wiki

2 kommentarer on Shimano-växel Advanced shifter

 1. timo säger:

  Trevliga shimano fakta heh men jag minns verkligen att det här märket redan fanns på min första cykel när jag var 10 år och inte över 30 år, det är fortfarande den bästa shifter grattis till Shimano

  1. shengmilo säger:

   Hallå,

   tack för din kommentar.
   Vi är överens om att Shimano helt enkelt är bäst! 🙂

   Ha en trevlig dag!
   shengmilo

Kommentera uppropet

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *

Scrolla till toppen
fel: Innehållet skyddas !!